Borbons

28/9/07
D' aquest cabró...



















...a aquest altre













...han passat vora 300 anys i seguim igual...

Fins quan?

SaluT!

10 Comentaris:

Boira ha dit...

Lo pitjor de tot és que mires al teu revoltant, i veus la gent resignada. S'ha de lluitar collons!!

marietadelullviu ha dit...

... doncs fins que no hi hagi una REVOLTA. No només cremant 4 fotillos n'hi haurà prou. Són uns lladres i uns pocavergonya. O s'empanadeixen i deixen la mala feina als polítics (igual de cabrons però en fin, es suposa que els escollim...) ó s'haurà de cremar tota la Moncloa amb ell dintre.

vakunet ha dit...

Això és un joc d'aquests 3D¿?

Es que miro fixament i no veig!!! Segur que ha d'apareixer un vaixell o un arbre ...

A la foguera per Sant Joan!! xD

Ignasi ha dit...

Una veritat com un temple!

A crema fotos!!

trubies ha dit...

No us adoneu del sensesentit que suposa cremar fotos? posdeu-vos a lluitar pel que preteneu reivindicar sense ofendre la figura d'una persona (tot i que representi la monarquia espanyola). Potser us creieu molt interessants i encantats de coneixer-vos pel fet de cremar una foto, dues, un millió de fotos del Rei? a més a més, és un catxondo.

I al Princep Felip deixeu-lo en pau, que bastant té amb haver d'aguantar amb la comèdia i sostenir al llarg de tota la seva vida la seva creu personal (ningú el va avisar abans de nèixer), que us creieu que potser en qualitat d'esperma és capaç de distinguir entre el bien y el mal i amb el fet d'haver d'aguantar insignificants personatgets crema-fotos com aquells que es congratulen de fer el pària públicament amb accions d'un inequívoc caràcter idiotitzat; els mateixos que opinen que s'ha de "continuar" fent..fent què?) va, home va. Una mica de per favor.

Catalunya és una nació, si. Però no ens remontem als temps del Borbó. Visca El Jueves, això si!

trubies ha dit...

Un últim suggeriment: millor poseu-vos a cremar fotos del duet Zapatero-Blanco, de l'espanta-ocells De la Vega o del trident Acebes-Zaplana-Rajoy. Potser així si que fem alguna cosa de profit! Salut i VISCA CATALUNYA.

Aka ha dit...

Que tal Trubies? M'ha fet molta gràcia la teva frase sobre el Rei: "a més a més, és un catxondo."

M'ha recordat una cançó del grup ska-p anomenada "Simpático Holgazán"

Wenu, saluT!

trubies ha dit...

:-)

trubies ha dit...

Tot i així, acabo de llegir la lletra del tema en questió i està plena d'alussions estereotipades amb una visió retrògrada de la figura del Rei. N'hi ha molts, d'espanyols i de catalans, que s'ajusten al perfil que esmenta la lletra de la cançoneta dels Ska-p.

Per què no ens posem a cremar la foto dels principals capitostes de la banca espanyola, que al fi i a la cap són els que realment ho controlen tot i ens controlen a tots? ells, les altes esferes del poder econòmic, no només saben perfectament qui som, en què gastem, quant guanyem i com i quant ens ho gastem, si no que radiografien els nostres hàbits per definir perfils i orientar les seves campanyes a "satisfer" les nostres necessitats mentre que ells, els amos de la banca espanyola, "se agarran al sillón recaudando altas comisiones para poder parasitar explotando al pueblo sin saber qué es trabajar".

Pd. probablement el Rei Don Juan Carlos s'estimaria més no haver nascut príncep. El mateix per al príncipe Felipe...salut!

marietadelullviu ha dit...

...QUÈ DEIXEM AL PRÌNCEP FELIP EN PAU???????? mmm... quan sigui rei llavors ja podem ficarnos amb ell?