Y tu mamá también

9/3/07

Un altre pel·li que us recomanu, surt la Maribel Verdú en tot el seu esplendor acompanyada del Gael García Bernal i el Diego Luna. Viatge iniciàtic pel Méxic contemporani, per la seva pobresa, la seva gent i la seva natura. Més enllà del sexe que es veu, la pel·li parla de la llibertat, de l'amistat i de la relativitat del temps.

Llàstima que per aconseguir la llibertat absoluta hagis de trencar amb tot sigui externament o internament o les dues coses alhora o que et vegis en una situació insostenible, i que l'amistat sigui tan "maleable" segons com...., que hi farem! Ces't la vie!

SaluT!

3 Comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta peli la vaig veure fa força temps al cine. Sí, hi ha força sexe, sí està bé. A mi em va agradar però tampoc una passada. La Maribel Verdú bé però el Gael García Bernal millor jejeje... i Diego Luna també bé.Tema llibertat... si vols ser lliure ja posat també has de sentir-te bé i no amb tanta insostenibiliat, no?
MUACK'S

simón ha dit...

Més enllà del sexe??? És que hi ha alguna cosa important més enllà del sexe???

Jajaja :)

Aka ha dit...

Si home, si. Cinematogràficament si. En aquesta pel·lícula el sexe té sentit per explicar l'història, no surt merament per empalmar el personal o perke no es té res mes per explicar.

;)