Ciudadanos de segunda

13/4/07
De quina mala llet m'he posat veient aquest "reportatge" de la cadena Telemadrid, patrocinat per el diari "El Mundo".

Quins collons, quina manera de targiversar les coses, el pitjor es que després los españolitos de buena fé s'ho tragan amb patates.
M'han vingut ganes d'agafar un bloc i un boli i anar pel carrer apuntant els comerços que no rotulin en català, cagün la puta!
Que n'aprenguin! (com diria aquell...)

Per cert la música de Matrix acollonant per ambientar la manipulació, segur que la gent s'imaginava els virus com els catalans malignes i el Neo i companyia amb el gest i la bondat de Mariano i els seus, si es que.....

SaluT!

3 Comentaris:

simón ha dit...

No l'he vist tot, però bueh, sembla que exageren el tema com sempre que es fan reportatges d'aquest estil (tant per un cantó com per l'altre).

Tot i així, el tema de l'ensenyança sí que em sembla que hauria d'igualar-se molt més. Hauria de poder-se impartir en ambdós idiomes (repartir les assignatures equitativament), per tal que hi haguès igualtat. Em sembla fortíssim que hi hagi assignatura de castellà i s'imparteixi en català, per posar un exemple.

És un conflicte molt delicat, que no es calmarà mai anant-nos a qualsevol dels dos extrems, i ni tan sols si ens decantem més cap a un extrem. S'ha de ser totalment igualitari. Donat que aixó no passarà mai, no crec que la discussió sobre el tema finalitzi mai.

Cada part sempre dirà que l'altra és injusta.

vakunet ha dit...

De buen Catalán, es ser buen Español!!

José María García!! xD

marietadelullviu ha dit...

Hay q ver cuanto fascista de mierda q hay por el mundo... No, no he pogut suportar ni cinc minuts del reportatge...Només dic: QUIEN SE CREA TODA ESTA SARTA DE PATRAÑAS ES UN CORTO DE MENTE. Si España es una, GRANDE y libre VETE A TOCAR LOS COJONES A OTRO SITIO GILIPOLLAS!!!!