La crueltat del futbol

18/6/07
Quina ràbia! Quin desastre i que cruel és el futbol, tota la temporada líders, sobrats, arriba la relaxació (incomprensible dels jugadors) i un vulgar Madrit ens pren el liderat a falta de 4 jornades, unes jornades on sembla que el barça està maleït per l'infortuni i la desgràcia i el Madrit per tot el contrari...quines dues jornades finals més cruels..., si allò del gol de Tamudo ens va gelar l'ànima, ahir que sabíem les poques possibilitats que teníem ens vam il·lusionar dramàticament durant una hora i pico per caure després en l'amargor de nou, que dur.

Els jugadors són culpables d'aquesta situació i en ells han de recaure les crítiques i els acomiadaments del club.
I quant de merengue fill de puta hi hà pel Carmel, tot eran petards, crits i xirinol·la, em cago en tots ells.

SaluT i Força Barça!

3 Comentaris:

simón ha dit...

És el que té el futbol... a vegades rius, d'altres no.

Ja m'agradaria a mi queixar-me de perdre la lliga a la última jornada, i no d'anar-nos a segona, pero bueh... lo de la Reial ja es veia venir desde abans de mitja temporada.

marietadelullviu ha dit...

Ejem, l'ho de guanyar, "guanyaran" més o menys els mateixos euros amb copa, lliga, etc... q sense. I sobre tant madrileny q hi ha per aquí QUE ES VAGIN A VIURE A LA CAPITAL!!!!QUE AQUÍ FAN NOSSAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

vakunet ha dit...

Feia molt de temps que sentia tanta ràbia cap al Madrid. M'ha recordat aquelles velles glòries de la quinta del buitre, que ho guanyeven tot a l'últim minut!!

ARgtggghhhh!!