Sardenya

6/6/07
Doncs de nou a la metròpoli! Han sigut uns dies intensos i aprofitats al màxim a la bella illa de Sardenya, ens em recorregut quasi tota l'illa de nord a sud passant per platges esplendides i desertes amb aigua cristalina, muntanyes agrestes amb pedres de formes imposibles i arbres decantants pel vent, pobles ensisadors, runes mil·lenàries..., sol, pluja i vent ens han acompanyat en aquest giro per la terra dels sards.
Moltes coses a destacar, tantes que he decidit que potser les fotografíes expliquen molt millor aquest viatge i aixi ho faré de mica en mica.
Cuatre coses si que us diré:

-Menjar: Pizza i Carn de cavall
-Beguda: Limoncello i cervesa Ichnusa
-Platja: Spiaggia de Pelosa, al extrem nord de l'illa (per dir alguna....hi ha tantes i tant precioses)
-Muntanya: Massís del Gennargentu, Massís del Supramonte
-Poble: Orgosolo, a les estribacions del Massís del Gennargentu
-Paisatge: Palau i el seu cap d' Ós de pedra (Capo d'Orso) i les innombrables cales i platges desconegudes a més de les esquerpes muntanyes.
-Curiositats: És una illa molt poc poblada, entre poble i poble hi han extensions de terreny (camps, muntanyes o platges) sense ni déu. No us espereu autopistes, corves i més corves us acompanyaran si voleu gaüdir bé de l'illa. Que malament senyalitzades estan les carreteres i que malament que condueixen els sards! L'horari dels menjars és bastant més restrictiu que a la Península. Corría el rumor que les sardes són petites i pexugonas, em vaig fixar una mica i crec que no és ben bé així, pero bé, comprove-ho vosaltres mateixos si hi aneu algun día. Us recomanu que dormiu al ras en una de les platges, l'airet, el remor de les onades, encantador. Hi ha infinitat de bed and breakfast si és vol anar més cómode durant el viatge. Us cansareu de dir Grazie i Prego (cal ser educat)....
I més i més coses....ainxs.....

SaluT!

6 Comentaris:

simón ha dit...

que guay...

el que mes envidia em fa es el tema vivacs, dormir a la platja (tot i haver dormit davant del mar, potser mes que enveja es enyorança)

molen akests viatgets per perdre's, si senyor

:)

marietadelullviu ha dit...

VA ESTAR GENIAL. La primera vegada en ma vida q admiro unes muntanyes sense cap pal amb fils... I les platges, i les muntanyes... un paissatge q de ben segur les costes i muntanyes de Catalunya anyoren.

Anònim ha dit...

Que suerte que algunos podais hacer estos viajes en esta epoca del año...como os lo montais???? Darme vuestro secreto!

Victoria y Arturo.

Anònim ha dit...

Estamos esperando con muchas ganas las fotos de vuestro viaje.
Felicidades por vuestro blog.
Besos

Josep ha dit...

Hola! He vist que has dormit a la platja? Hi ha molta vigilància? Per quina zona? Nosaltres volem fer una nit de vivac a la zona de Castelsardo / Gallura, al nord, però he llegit per alguna banda que hi ha força vigilància...

Josep ha dit...

Hola!
He vist que vau dormir per les platges! Què tal? Vigilància? Nosaltres volem fer una nit de vivac a la zona nord (Castelsardo, Gallura), però he llegit que hi ha força vigilància... què me'n dius? Graaazie!