Denigrant

20/7/07

Notícia apareguda avui al Periòdico de Catalunya:

El jutge Del Olmo ordena el segrest d''El Jueves' per una caricatura "denigrant" dels Prínceps

AGÈNCIES
MADRID

El jutge de l'Audiència Nacional Juan del Olmo ha ordenat el segrest de l'últim número de la revista El Jueves per injúries al successor de la Corona, ja que a la portada de la publicació apareix una caricatura "denigrant" dels prínceps d'Astúries mantenint relacions sexuals.

D'acord amb l'acte judicial, també s'ha ordenat la prohibició de la difusió d'aquest número, que va sortir dimecres als quioscos, i que la policia de Madrid i Barcelona procedeixin a recollir el motllo de la revista dels tallers de Pinto (Madrid) i Molins de Rei (Baix Llobregat). També s'exigeix al director de la publicació que identifiqui els autors de la caricatura.

El titular de Jutjat Central d'Instrucció número 6 de l'Audiència Nacional, que està de guàrdia aquesta setmana, considera que aquests fets poden ser constitutius dels delictes d'injúries al successor de la Corona i de menyscapte del seu prestigi. En l'acte, se subratlla que la caricatura en la qual apareixen els prínceps d'Astúries mostra una actitud "clarament denigrant i objectivament infamant".

Revista satírica

En la portada d'aquesta revista satírica, a més dels dibuixos dels Prínceps s'atribueix un diàleg a Felip de Borbó en el qual sota el títol "2.500 euros per nen" i dirigint-se a la seva dona afirma: "¿Te n'adones? Si et quedes prenyada... ¡Això serà el més semblant a treballar que he fet en la meva vida!".

El fiscal Miguel Ángel Carballo, que ha actuat a instàncies de la Fiscalia General de l'Estat, té previst ampliar aquesta tarda la seva petició de retirada de la revista a les pàgines web o altres mitjans de difusió.

Penes de sis mesos a 2 anys de presó

La decisió de Del Olmo es basa en l'article 490.3 del Codi Penal que atribueix penes de sis mesos a dos anys de presó per a aquell que calumniï o injuriï el Rei "o a qualsevol dels seus ascendents o descendents, a la Reina consort o al consort de la Reina, al Regent o a algun membre de la Regència, o al Príncep hereu de la Corona, en l'exercici de les seves funcions o amb motiu o ocasió d'aquestes".

A més, l'article 491.2 recull: "S'imposarà la pena de multa de sis a vint-i-quatre mesos al que utilitzi la imatge del Rei o de qualsevol dels seus ascendents o descendents, o de la Reina consort o del consort de la Reina, o del Regent o d'algun membre de la Regència, o del Príncep hereu, de qualsevol forma que pugui danyar el prestigi de la Corona."


El que és denigrant és que a aquestes alçades estiguem encara aguantant aquests paràsits socials i tota la colla de cabrons que els ho permeten.

SaluT, llibertat i Fora Monarquia Collons!

4 Comentaris:

marietadelullviu ha dit...

JAJAJAJAJAAAAAAJAJAJAJAAAAAAAA!!!! Molt bo aquests d'el Jueves. Sempre m'han agradat. Són molt i molt SINCERS. Sembla que hi ha gent q l'hi molesta aquesta sinceritat i justament la pròpia personalitat d'aquestes persones afectades, el que són i el que solen representar ja és de per si denigrant e insultant. LA MONARQUIA ÉS LA COSA MÉS ABSURDA Q HI HA. SON UNS PARÀSITS Q NO REPRESENTEN A NINGÚ. L'UNIC Q FAN ÉS OMPLIR PÀGINES DE PRENSA ROSA PER A ENTRETENIR A LA 3RA. EDAD Q NO TÉ MÉS DE DOS DITETS DE FRONT (amb tots els respectes a la 3ra. edat...) Aquest parell de la portada són un insult a la meva persona. Em roben, menteixen, són uns aprofitats i uns falsos i jo, com els puc denunciar????? ARRIBA EL JUEVES!!!SOU ELS MILLORS!!!!

simón ha dit...

Compte amb el que dieu no us denunciïn per calúmnia o injúria...

Boira ha dit...

Diuen:

"caricatura en la qual apareixen els prínceps d'Astúries mostra una actitud clarament denigrant i objectivament infamant". És denigrant la actitud?? Que ens estan dient? Que tots nosaltres tenim actituds denigrants, perquè a veure a qui no li agrada aquesta "actitud". Ell s'ho perden!!

Quina hipocresia! No tinc paraules, perquè si continuo no acabo!

Salut i llibertat!

vakunet ha dit...

Doncs a mi que em recorden al Tom Cruise i la Katie Holmes!! xD