The Matador i la tornada de la pluja

6/8/07
Per fí! Desprès d'una mala ratxa de pelis, acabo de veure una que es salvarà de la "quema", és titula The Matador i us la recomano.
A vegades un tema o premisa simple dona pas a una bona pelicula, satírica i amb sentiment, sense menjar-se el cap o haver d'admirar les proeses guionístiques del pedant de torn.

I per fí arriva la pluja! Que netegi la merda de Barcelona i refresqui l'ambient siusplau!

SaluT!

5 Comentaris:

marietadelullviu ha dit...

Ei sí, que ja era hora tu. La mala ratxa és la següent: El Leon, el armario y la bruja, Los guardianes de la Oscuridad, Rosario Tijeras i Alatriste. Totes a la seva manera es fan ultra llaaargues i són molt pessades. LEON BRUJA ARMARIO psé psé. GUARDIANES OSCURIDAD tan bon anunci que van fer i resulta que és molt previsible i acaba sent avorrida total. ROSARIO TIJERAS és sosona sosona. ALATRISTE de segur que el llibre ho supera amb creces ja que es fa pessada. Per a mi són un paaaaaal. Si les veieu ja jutzareu.

marietadelullviu ha dit...

Ei, hola una altre vegada. La peli The Matador, sí, és senzilla però té diversió i temes de fons que la fan interessant. La veritat és que desprès de tanta peli dolenta aquesta ha estat molt ben rebuda!!Ja era hora :)

marietadelullviu ha dit...

Aquí la pesada, jeje, doncs que sí, que la pluja ha estat molt ben vinguda. Esperem que hi hagi alguna d'aquelles tempestes d'estiu tan xules que fa molt de temps que no les he pogut gaudir.

simón ha dit...

Las pelis no sé, sólo he visto la de Narnia (León, Bruja y Armario) y me pareció cutrecilla y muy mejorable.

Sobre la lluvia... Rain forever!!!!

vakunet ha dit...

Juas!! Crec que amb tant dessitg de pluja us heu passat ... mira quin temps fa!!

Així no hi ha manera de saber quina roba posar-se!! Fred, calor, molt fred ...

I la platja?¿ Ja s'ha acabat¿?

En fi, sobre les pelis:

LEON BRUJA ARMARIO: Em sona a peli de gays que surten del armari! xD

GUARDIANES OSCURIDAD: Em vaig dormir al cine.

ROSARIO TIJERAS: D'on treieu aquestes pelis¿? Del Verdi¿? xD

ALATRISTE: Potable ... (pq les pelis americanes tenen un final feliç i les espanyoles totes acaben malament¿? Ens va el drama i petiment!!!).

THE MATADOR: A la saca!!