Pokeros/as

2/8/07
Una tal Gossades ;) m'ha enviat al mail un enllaç sobre una colla de capullus anomenats Pokeros, jo els anomenava amb altres noms, desconeixia aquesta manera d'anomenar-los, però bé, no deixen de ser els subnormals que a cada época han de neixer, reproduir-se, per despres mutar en una altre raça d'igual subnormalitat.



I n'he descobert un altre dedicat a les Pokeras, atenció:



SaluT!

4 Comentaris:

Boira ha dit...

Jo sempre els he tingut especial mania, a la meva época eren "pelaillos", "chandaleros", etc. La veritat és que a part de repulsa, em fan pena, que trist ha de ser viure entre tanta ignorància. O no, segur que tenen ben pocs mals de cap. Ja ho diuen que el més ignorant és el mes feliç. M'estimo més no ser tant feliç...

simón ha dit...

Hahahahaha, la veu em sembla boníííííssima, ahí amb el to "neutre" posant a parir a aquesta penya que la veritat és que una mica de pena sí que fan.

A mí és que em fa fàstic el tema "te vengo con mi peña y te doy una paliza" i coses per l'estil. Sobre com vesteixen i això, és cosa d'ells, però el buscar brega i de manera cobard em fot molta ràbia.

marietadelullviu ha dit...

SI,LA VEU ÉS GENIAL!!!Veu i descripció perfecte per a descriure a aquesta gent... DESPRECIABLE. Realment és una llàstima que hi hagi nens i nenes i noi i noies, i sí, segur que hi ha homes i dones que són pokeros és a dir: MALA GENT. Una llàstima.

vakunet ha dit...

Juas!! Doncs jo crec que molts d'aquests que hi apareixen al video, acabaran al Trempera Matinera!!!

Són les típiques que es connecten amb la webcam al messenger i deixen constancia del seu depilat púbic!! xD

Pel Youtube hi han milers de videos amb imatges i aquesta veu amb off (Microsoft Voice)!! Agresiu però divertit!! :D