Impotència

23/12/07
El que més pesa és això, la sensació de que aquest equip vol pero no pot, i no es questió de físic tan sols, és per mentalització, i quan passa això, és que un canvi de cicle s'aproxima, benvingut sigui, cal mirar endavant.
Això si, encara queda molta temporada i molts partits per disputar, jo encara mantinc l'esperança que alguna alegría ens donaràn.

SaluT i Força Barça!

4 Comentaris:

marietadelullviu ha dit...

Jo sí q em sento impotent de veure q guanyen un paston desorbitat tant si guanyen com si perden... q poca vergonyes!!!!!!

simón ha dit...

doncs sí, massa pasta per no fotre el brot, o per fotre-ho. per fer algu que se suposa que t'agrada no s'hauria de cobrar tant...

i una cosa que s'hauria d'instaurar a totes les lligues és que l'empat a zero hauria de valdre zero punts. els equips surten al camp a fotre alguna cosa, no a acabar igual i a sobre puntuar. així, ni que fos als últims minuts de partit, tots dos equips s'arriscarien a buscar el gol perquè tant els hi donaria quedar 0-0 o 1-0.

ja se que no ve al cas però volia dir-ho.

Anònim ha dit...

ay chic@s! si os gusta sufrir, o sino que gracia tendria... es la emoción!!! jijiji.

Bego

de secà ha dit...

Això es una merda. Que el Madrid et foti una pallissa com la que ens va fotre fa molt mal. Han de canviar moltes coses, tantes que no se ni per on començar. Espero que tot plegat s'arregli; no es per ser pessimista, però crec que ens tocarà patí. Visca el Barça