For the Birds

21/2/08
La major part del nostre món occidental està englobat en una massa uniformement idiota...



Visca la diferència...

SaluT!

4 Comentaris:

de secà ha dit...

Un curt original, del que se'n poden fer multitud de reflexions, que clar està, no faré jo ara.....Potser em quedaria amb la dita, tot i que castallana de "divide y venceràs".

simón ha dit...

hahaha, jo l'he vist i m'ha vingut al cap un experiment que em van comentar una vegada, no em diguis per què.

fiques a una gàbia 10 micos, amb una escala i un plàtan a sobre, però amb un sistema que, quan un mico comença a pujar la escala, els hi plou aigua gelada.

quan entren, tots intenten pujar l'escala, però en quant es mullen, deixen d'intentar-ho, i si un ho intenta, l'estomaquen a pinyes.

llavors treus un mico i poses un altre de fora. com que no sap res, automàticament intentarà pujar l'escala, i els altres nou l'inflaran a hosties.

treus un dels "antics" micos, i poses un altre de nou. evidentment intentarà anar a l'escala i tots l'estomacaran, i el que ha entrat abans que ell serà el que li fotrà les hosties més fortes i amb més ganes.

repeteixes el procés fins a tenir 10 micos nous, i tindràs 10 micos que tenen a l'abast un plàtan, ningun l'intenta agafar, si un ho intenta els altres l'inflen a hosties, però no saben per què.

es el poder de les masses :)

marietadelullviu ha dit...

Pobres micos... fent experiments amb ells d'aquesta manera... Molt trist ho trobo. A més, pot ser, i segurament existeix, que entri un mico que com no l'hi agrada rebre òsties doncs ells no en donarà mai.

marietadelullviu ha dit...

Per cert, el curt molt bo :)Ho feien just abans de la peli d'Shreck JEJE