Loteries

20/11/08
Aquest any he caigut de cuatre grapes al parany de les loteries de nadal, la culpa la té el kurru, entre la loteria "oficial", la extra "oficial", la del company que regenta una tenda de loteries, l'altre que se li va ocòrrer fer una aposta massiva al euromillón....

Jo no volia, però i si toca hi haig de veure la cara de felicitat de qui em cau malament...Ufff...

I mira que va contra els meus principis, el capital, el diner fàcil, fer creure a la gent que algun dia cambiara radicalment el seu compte corrent i així tenir-los pensant que aquest sistema és una mica més just...Quins collons de just...

És el que té viure en societat, fas ximpleries seguint la massa uniformement idiota, jo inclós.



Us desitjo feliçitat, això és el que importa de debó, i no s'aconsegueix amb milions, estic segur.

4 Comentaris:

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Home, per Nadal ja toca gastar-se algún caleró a la rifa, ni que sigui per tradició. Apa, no et sentis malament. Això, felicitats igualment.

Anònim ha dit...

Nen, a tots ens ha passat; i es que la felicitat dels altres, doncs si es compartida millor... i sinó, perquè et penses que ens agrada tant pujar muntanyes junts?
Apali, a veure si tens sort i com a mínim recuperes la pasta que ja t'has gastat, jejej

simón ha dit...

Llavors tú eres dels que a cada any li tocava la loteria. Com a mínim 20 l€rus, perquè no jugaves, no?

Jo sempre compro algun dècim, ja que és una mica d'ilusió i mai va malament. Això sí, participacions d'aquestes de 4 euros i merdes similars, aquest any ja m'he negat de pla.

No es més feliç qui té més diners, però sempre va bé tenir un pis ja pagat, no?

:P

marietadelullviu ha dit...

mmm... segur que els diners no dónen la felicitat? Que hi hagi rics que no saben treure bon profit dels diners i es busquin problemes o en tenen no vol dir que no et dóni felicitat. A més si tens problemes de salut, la pela ajuda a que professionals estiguin per tu i no a fer llargues i llargues cues d'espera, agonitzant o preocupante. Val, si voleu, diguem que no, però que ajuda a assolir-l'ha, sí. I no crec que s'hagi de comprar perquè qui et cau malament l'hi toqui, sino que si toca... a tu també.