Feliz falsedad

29/12/08
K gaudiu de la cançó i la seva gran lletra plena de veritats...



Soziedad Alkoholika - Feliz Falsedad

Un any més merda de Nadal, no aguanto aquesta época de l'any, buff...

6 Comentaris:

de secà ha dit...

tot plegat una merda. A mi tampoc m'agraden gens aquestes dates, plenes d'hipocresia. Vinga va, ànims que ja queda poc perquè acabin de passar.

marietadelullviu ha dit...

Doncs a mi m'agraden. Hi ha vacances. I hi ha dinars familiars que en qualsevol altre moment és força difícil realitzar. Més coses? mmm... bé, crec que res més. Sobre hipocresia, tranquils, cada vegada hi ha menys. Jo no veig a la gent més feliç per el carrer en aquestes dates. I tampoc amb millor bon rotllo. I tampoc més caritatius. I tampoc més amables. Personalment, jo no crec que en aquestes dates hi hagi falsedat. Mala gent cada vegada hi ha més i durant tot l'any sigui quina sigui la data.

simón ha dit...

Doncs a mí sí que m'agraden aquestes festes. M'agrada el fred, la pluja, i no anar a treballar.

A més a més, la Marta ha aconseguit impregnar-me de l'esperit del Nadal i recuperar la ilusió pels regals de Pare Noel i Reis.

A casa meva no acostumàvem a fer els regals o, en tot cas, ens donàvem diners. Aquest cop, tant a casa dels seus pares com dels meus, ho hem fet a la manera tradicional.

Pensar els regals, buscar-los, parlar d'amagat amb els seus pares, investigar sobre si li faria més gràcia això o allò, pensar quan els hi donaràs, embolicar-los i, finalment, donar-los.

La ilusió de veure els regalets embolicats, obrir-los, i veure també les cares de la gent al fer-ho...

Tot això és impagable i ho repetirem la propera vegada, sense cap dubte.

marietadelullviu ha dit...

Saaaiiimooooooon i Maaaaartaaaaa!!! A veure nois, que el Pare Noel és un guiri infiltrat que està restant protagonime a la nostra terra!!!! EL CAGA TIÓ ÉS LA TRADICIÓ QUE S'HA DE SEGUIR LA NIT DE NADAAAAL!!!!! Ainx, ja us comulgaré jo, ja... ;) MUACK!!!!!

simón ha dit...

Bueh, a mi és que el caga tió mai m'ha dit res, i el Pare Noel sempre m'ha fet més gràcia.

De tota manera per mi no és protagonisme de cap terra, sinó senzillament una excusa per fer regalets, i agafo la que sempre hem tingut a casa i em fa més gràcia.

Passa el mateix que amb el Sant Valentí i el Sant Jordi. Em fa molta més gracia i ilusió Sant Valentí, suposo que també pel valor afegit que sigui el meu cumple, però en aquest cas, també celebro Sant Jordi perqué torna a ser excusa per fer regals i celebrar quelcom i és en una data diferent.

:)

JOAN GONZÁLEZ_MIRATGES ha dit...

JEJE...QUE CABRONS....

LA PUNTA ALTA, AMB VAIG QUEDAR ALS LLACS, UN BON RATO A VEURA SI ESCAMPABA LA BOIRA, PERO RES...

SALUT
JOAN