Sobre les eleccions...

29/5/07
Ja han passat les eleccions, on tothom a guanyat sembla ser, com sempre vaja..., i l'abstenció!? potser si existís un vot per l'abstenció aquests hauríen guanyat, no? de llarg eh!
Clar que hi ha molts tipus d'abstencionistes, per fer-ho senzill diguem que estan els que s'abstenen a consciència, per ideologia, per desensís, per càstig etc..., i els que ni els vé ni els và, que passen, que no saben ni on viuen ni els interessa res que no siguin els seus respectius culs,
d' aquests dos grups vull pensar que són majoria els primers, però bé...., així hi tot tots els partits han guanyat....
Reflexionin siusplau! fà temps que s'els veu el llautó i ja ultimament és clamorós, però sembla que no, ells no reflexionen, perque declaracions d'un tal Montilla a día d'avui dient que gran part dels que no han votat es perqué ja els hi agrada tal com estan les coses (o sigui ell manant i els altres enculan) ho demostra, ho no ho volen entendre, o pitjor (i més probable), que saben que això no canviarà i s'aferren a la cadira i als dinerons com sangoneras a l'espatlla.

Bé, mirant els resultats per sobre per mi el més remarcable és la desinflada dels fatxes de Ciutadans (tan gallitos que estaven!), i l' entrada a diversos consistoris de dos partits antagònics i d'arrel catalana, l'un el cup i l'altre la PxC.
El cup em dona bona impresió perqué es aire fresc i llegint el seu programa hi han bastants punts que m'agraden, (Espavileu ERC! que us pendràn el lloc!), llàstima que no es presentessin a Barcelona ciutat....
Questió apart són els nazis de PxC...deu ni dó quina colla de fills de puta....

Bé llegidors/es, fins les properes eleccions, ja veuré si m'abstinc com aquestes o voto el menys dolent...

SaluT! i Llibertat!

2 Comentaris:

simón ha dit...

Jo soc dels que no ha anat a votar, principalment perquè penso que tots els polítics faran el que voldran, vagi jo a votar o no; i això inclou que faran el que els roti, incomplint amb soltura tot el que hagin promés en el període pre-electoral.

No m'agrada cap partit polític. Ni un. Són tots uns lladres i només es miren el melic i no fan ni una ullada a la societat que els envolta. Com ells i les seves famílies ja estan bé, doncs ja els està bé tot.

El sistema no funciona. La frase potser és un tòpic però no per això és menys certa. I lo fotut és que no hi ha molta perspectiva que vagia a canviar res.

Els fills de puta sempre interpretaran tot com millor els vagi; perquè que jo sàpiga, senyor Montilla, aquells als que ja els hi agrada tal com estan les coses, són els que voten en blanc. Els que ens abstenem estem protestant per altres coses que potser van més enllà de quins siguin els culs fastigosos de merda que ocuparan el parlament.

marietadelullviu ha dit...

NOOOOO!!!Però q dius? Simon, discrepo: ELS Q VOTEN EN BLANC NO ESCULLEN A NINGÚ PERQUÈ NO ELS AGRADA CAP!!!!! I van a votar per FER-HO SABER. Qui no mou el cul de casa per anar a votar, és, el que dóna la sensació de q tan se l'hi rota qui guanyi o deixi de guanyar pq ja l'hi estarà bé el q surti. VOTAR ÉS UN DRET I SERVEIX PER FER SABER LA NOSTRA OPINIÓ. Qui no va a votar es juga q tots els partits es barallin la seva abstenció ó q pensin q estàs content amb tots ells!Això ho trobo una humillació. Si es va a votar, es fa saber.