Lladres

24/7/07
Han detingut el lladre més buscat de l'estat espanyol en un poblet portugués, és curiós el rebombori que a creat aquest fet, aquest home durant la seva extensa carrera diuen que ha robat uns 700.000 eurus a entitats bancaries, molt bé, m'agradaría saber quants milions han robat aquestes entitats a tu, a mi, a l'altre, al de més enllà...a tots plegats.

Banc que roba a persones significa legalitat, éxit social i empresarial
Home que roba a bancs significa maldat, vilesa i exclusió social.

I bè, algú em dirà que aquest individu a mort 3 persones en la seva dilatada carrera delictiva (2 guardies civils i un policía local), i jo dic que indirectament els bancs hauran causat més baixes civils i drames que tots els atracadors junts de la història, però ells...a senyors/es, ells són la llei.

Apa! SaluT!

4 Comentaris:

Boira ha dit...

Avui em veig amb el deure de discrepar una mica del teu post, jeje. A veure, estic d'acord en que els bancs és queden part dels nostres diners, si, però estan fent un servei per nosaltres, ningú ens obliga a deixar els diners en un banc. Si ens queixem de que els bancs són lladres, ens em de queixar de tota la societat en general. A veure si m'explico, que igual de lladre és un banquer que el que et cobra un euro per fer un cafè, us pareu a pensar a qui li queda més marge? Ens em de queixar de la societat en general, de l'arrodoniment que s'ha fet de l'Euro, que equival a lo que eren abans 100 pts. Si, ho han arrodonit tot menys els sous, quina gràcia oi?
Jeje, es nota eh que escombro cap a casa... ;p

simón ha dit...

Per mí que robin als bancs ho trobo bé. Ells roben més i és una cosa per la que tots hem de passar, no pots tenir els teus estalvis a casa, i per això s'aprofiten i ens roben a tots.

El que no justificaré és el de matar 3 persones, siguin civils, polis, banquers, clients o altres lladres.

Tant de bo hi haguèssin més lladres com Lupin i menys fills de puta atracadors amb navalla o coacció.

marietadelullviu ha dit...

... A veure, que aixequi el dit qui no té diners a cap banc o caixa...

Gràaaaciiiiieeeeeeeeees...

SENSE COMENTARIS

Boira ha dit...

I que aixequi el dit qui no paga la llum, el telèfon a timofònica, l'aigua, l'hipoteca o lloguer. Tot és consumisme, paguem per tot en aquesta vida. Només volia dir que no només ens roben els bancs! Sense dir noms d'un empresa que ja sabem, ;), per exemple, cobra hasta per fer-se un pet.